Драго Чая и Филип Киркоров отмарят заедно в руския курорт Сочи

Драго Драганов

  Драго Чая е единственият българин, ощастливен от възможността да почива рамо до рамо, сърце до сърце и крило до крило с Филип Киркоров.

Двамата отмарят в елитния руски курорт Сочи, научихме от достоверни източници.

Звездата на руската естрада има няколко концерта там, но през останалото време ще се отдаде на близост с нашия телевизионер и водещ цирков деятел.

Двамата имат повече от приятелство, намекват в светските среди и припомнят уклоните на Чая по левия тротоар. В руските медии пък сензационно беше извадена част от интимната кореспонденция на Филип.

Филип Киркоров

Говори се усилено, че искрата между двамата пламнала малко преди легендарното турне на Киркоров в България. Оттогава минаха цели 3 години – но те все още са големи приятели. А тогава, след концерта на Филип Киркоров в столицата, Драго Чая бил поканен на изискана вечеря в елитен ресторант.

На масата на руската звезда били само старите му приятели Катя и Здравко от „Ритон“, както и Васил Найденов. Георги Христов го нямало. Филип му е толкова сърдит, че изобщо не му се обажда, мълвят злите езици. След това Драго гостувал за седмица в Москва. Това е истински цирк, злобеят столични завистници. Всъщност истинският цирк също вече е започнал. Както се знае, Драго Чая е съсобственик на циркова програма, с която се опитва да се изхранва. Шоуто се казва “Цирк на сцена“. А съдружник му е известният телевизионен режисьор Силвестър Лолов. Двамата притежават и доста животни – дресирани коне, кучета, котки и гълъби. Най-екзотична обаче е една малка лама, заявиха запознати с цирковите дела на Драгомир Драганов и Силвестър Лолов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *