Гришо най-после призна официално връзката си с Мария Шарапова

Григор и Маша се радват един на друг след успешния мач в Мадрид

  Григор Димитров изгря като ясно слънце на фона на всички черни облаци от подслушвания, скандали за корупция и изборни страсти, които тресат държавата напоследък. Талантливият българин надви световния №1 Новак Джокович и се превърна в новия спортен идол. Както обикновено става в такива случаи, спортните му успехи се коментират не по-малко от личния му живот.

Веднага след феноменалната си победа в Мадрид Григор най-после официално призна за връзката си с рускинята Мария Шарапова. Папараци ти засякоха в центъра на Мадрид, хванати за ръце и в доста интимна поза. фоторепортажът, който обиколи световните медии, спечели още повече фенове на влюбените. Хората са искрено впечатлени, че младите, красиви и богати спортисти се държат естествено и обикалят улиците сами при това доста неглиже.

Дори най-големите клюкари не са наясно кога Гришо и Мария са се залюбили, защото до неотдавна се твърдеше, че българинът има връзка със Серина Уилямс, която е една от най-големите конкурентки на Шарапова. След като рускинята бе победена на професионалния фронт от чернокожата си конкурентка, тя не остана длъжна и отвърна на удара в личен аспект, отмъквайки й Григор .

Самата Мария е известна не само като една от най-добрите тенисистки в света, но и като модел. Скорошна нейна сесия за списание Esquire я превърна в истински секссимвол.

От любовните й ласки обаче се лиши нейният годеник – баскетболистът Саша Вуячич. Двамата имаха романтична връзка, а мнозина вече чуваха сватбените камбани.

Най-неочаквано през миналото лято те се разделиха.

Най-вероятно тъкмо тогава Мария е станала по-близка с момчето от Хасково. Някои дори предполагат, че за известно време красавицата е имала паралелна връзка с двамата.

Любовната афера на Гришо и Мария явно се задълбочава. Българинът заяви, че дьлжи победата си и на своята приятелка, която преди мача го окуражила с думи, които той ще помни цял живот.

Според специалисти в тениса любовните искри между тях могат само да помогнат за развитието на Григор, тъй като Мария му е кака с цели четири години и вече е минала по трънливите пътеки, по които той сега тръгва. Освен това тя успя да превърне името си в бранд, от който се възползват десетки фирми, спонсориращи кариерата й. Благодарение на всичко това в банковата й сметка има вече 26 милиона долара. С част от парите е закупила огромно имение, където двамата с Григор прекарват все повече време. Според техни близки нашенецът окончателно се е преместил да живее при хубавицата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *