Графа се мъчи да вкара сестра си в арт антуража на ГЕРБ

Владимир Ампов - Графа и сестра му Нора

  Владо Ампов – Графа е запретнал ръкави да пробута сестра си Нора в светските среди. Де­войката е с цели десет годи­ни по-малка от брат си, но двамата са неразделни. Из­пълнителят помага на мла­дата художничка да пробие в арт средите като кара свои познати и приятели да се възхищават публично от дарбата и про­изведенията на Нора, коя­то вече е редила няколко изложби.

 Нейни творби са включе­ни и в новия клип на певеца „Дим да ме няма“. Парче­то бе представено за първи път преди месец по време на наградите на БГ радио и оттогава бързо успя да се превърне в хит. Преди дни се появи и видеото, за кое­то Нора е правила различни макети. По този повод Графа реши да я разведе из раз­лични телевизионни студиа и да я представи пред водещите й зрители.

Като малки

  Двамата задължително изпадат в умилителни ситуации, връщайки се в детството си. Нора си спомня как трудно е намирала общ език с брат си заради голямата им възрастова разлика. Той, от своя страна, редовно я поступвал, когато го дразнела. Накрая всичко пред камери­те завършва с целувки и пре­гръдки, придружени с ком­плименти колко талантлива е цялата им фамилия.

 Веднага след това Графа, уж между другото, подхвър­ля, че сестра му е художник и се развива изключител­но успешно. Двамата тра­диционно носят снимки, за да покажат част от картините й и да популяризират допъл­нително изкуството й. 

На последната изложба на Норчето почти насила са били домъкнати Поли Генова, Ангел и Мойсей от „X Фактор“, група „Акага“ и други певци. Всички те били строени от загриже­ния за кариерата на сестра си брат. Той не само задъл­жавал приятелите си да сто­ят в галерията, но и ги увещавал да купуват картините на начинаещата.

 Най-голямото желание на Графа е да успее да вреди и сестра си като част от арт антуража на ГЕРБ. Певецът дра гърло миналата есен по време на кметските и прези­дентските избори за партия­та на Бойко Борисов, като не спираше да агитира за нея дори и при други свои изя­ви. Това му спечели благо­разположението на партий­ните дейци и те го включи­ха в неизменната си тълпа от трубадури, съпътстващи техни мероприятия. Идея­та на Владко е Нора да се заеме с изработването на плакати, афиши и всякакви други материали, които се произвеждат по време на всяка кампания.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *