Глория си слага по-малки ци*и

 

Глория

  Примата на българския фолк Глория ще ляга отново под ножа, но този път не за да увеличи, а за да намали ци*ите си, клюкарят в бранша.

Заради големия си и тежък бюст поп фолк дивата получила болежки в кръста, които много й пречели да подскача на сцената на „Денсинг старс“.

Гло подозирала, че може би неуспехът й в състезанието за танцуващи звезди се дължи именно на голямото количество силикон, което едва мъкне в пазвата си.

Чалга певачката имала и друга причина да предприеме хирургическата интервенция: Глория едва си намирала сутиен по мярка и все по-често й се налагало да разнася свободно огромната си пазва, притегляна все по-надолу и по-надолу от силата на земната гравитация.

Изпълнителката от Две Могили, Русенско, изключително много се разстроила, когато наскоро видяла своя снимка във вестник, където гърдите и толкова били увиснали, че стигали почти до пъпа й.

А още поече се засегнала, когато й казали, че е заприличала на Ритонката.

„Глория първо си увеличи бозките, а сега иска да ги намалява! Очевидно и тя не знае какво точно иска, или просто се е пристрастила към пластичните операции!“, коментират фенове на чалга жанра.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *