Глория побесня, заради критиките на Евгени Минчев към външния й вид

Глория

  Примата на поп фолка люто се обиди на критиките на Евгени Минчев към външния й вид, говорят клюкари.

След като светският хрьоникьор се изцепи, че в „Денсинг старс“ „общата визия на Глория е като срутена изложба на платове, грим и лакове за коса“, певицата избесняла и дълго време не можела да дойде на себе си, говорят клюкари.

Поп фолк дивата, която е известна със суетата си и с многобройните пластични операции, е изключително чувствителна на тема красота. И когато някой не одобри нещо във фасона й, скоропостижно си навлича гнева й, издават нейни познати. Защото 40-годишната певачка била свикнала да чува единствено суперлативи и комплименти за собствената си персона.

Това бил вторият тежък удар за певицата от Две Могили, Русенско, в шоуто за танцуващи звезди, което, както вървят работите, едва ли ще спечели.

Първият шамар дойде след като журито в „Денсинг старс“ започна да й дава ниски оценки и амбициозната участничка остана в „златната среда“ на класацията.

Глория вече си мислела, че срещу нея има опит за саботаж и заговор, след като от всички страни я атакуват и критикуват. Певицата подозирала, че завистници и зложелатели нарочно й правели „сечено“, за да отпадне по-скоро от класацията и да напусне шоуто.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *