Героят на Калин Сърменов от сериала „7 часа разлика“ ще се изправи пред съда

Калин Сърменов

  Зловещият мафиотски бос Михаил Михайлов – Милото, влиза в съдебна зала като подсъдим само след няколко епизода от хитовия сериал „7 часа разлика„, разбра ексклузивно наш репортер.

Епизодите бяха заснети миналата седмица в столичната съдебна палата и станаха обект на засилено любопитство от страна на случайните минувачи.

В няколкоминутната сцена Милото слиза важно и тежко по стълбите и бива светкавично обграден от журналисти. Въпреки че му задават запъхтяно въпроси за образуваното дело срещу него, той не ги удостоява с внимание и набързо се вмъква в черното си возило свръхлукс.

"Седем часа разлика"

 Няколкоминутната сцена беше заснета с няколко дубъла. Екипът на сериала, две дузини статисти, гримьори и осветители непрекъснато сновяха около Калин Сърменов. В почивките между снимките той отново влизаше в роля и раздаваше задачи наляво и надясно като героя си Милото.

До ден-днешен любопитство предизвиква кой е истинският прототип на мафиота Милото.

„Виждал съм моя прототип, срещали сме се един път на тенис кортовете“, подклажда интригата Калин Сърменов.

Героят му е изискан, елегантен, движи се сред хайлайфа, строг, но справедлив, бизнесът му е разделен на светъл и леко сенчест, играе тенис…

По тази причина най-верните фенове на сериала заключиха, че образът на Милото е събирателен, а в него могат да бъдат открити черти от няколко висши фигури от родния ъндърграунд като Манол Велев, Маджо, Брендо и Стоил Славов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *