Гарелов срещу „Панорама“!

Легендарният журналист е разработил концепция за новия телевизионен проект

  Иван Гарелов се изправя срещу собствената си рожба – „Панорама“, научихме от приближени. От есента журналистът се завръща на екран с авторско публицистично предаване в петък вечер по ТВ 7. То ще се излъчва буквално „на гърба“ на култовата „Панорама“, създадена и наложена именно от Гарелов. От години предаването се води от Бойко Василев

„Панорама"

Новото предаване на Иван Гарелов най-вероятно ще започва в 20 часа вечерта, след централните новини на ТВ 7, и ще завършва в 21,30 ч. „Панорама“ пък върви между 21 и 22 часа. все още се уточняват подробностите около рубриката, както и точното й име.

„Вчера подписах договора си с ТВ 7. Предаването ще стартира през септември. Ще го правим заедно с Елена Йончева – аз ще се занимавам с вътрешнополитическите теми, а Елена ще следи международните теми. Събираме и екип, който ще е само от опитни колеги. Идеята ни е да направим едно интелигентно и полемично, тежко, сериозно предаване, каквото в момента липсва в родния ефир. Има десетки рубрики, но го няма задълбоченият разговор, анализът. Всички колеги се впускат в някаква самоцелна битка за рейтинг и прибягват до съзнателно профанизиране на разговора – нещо, което ние няма да допуснем. Истинската журналистика не е шоу и рейтинг на всяка цена“, разказа пред журналисти Гарелов. Той има пълен картбланш от ТВ 7 да разработи концепцията на предаването. Елена Йончева пък отсега снима минифилми от горещи точки по света.

„Рано е да казваме някакви подробности, повече яснота ще имаме в началото на есенния сезон. Едно е сигурно – това лято ще остана без море, сигурно ще отида само за седмица до Гърция“, сподели Гарелов. До неотдавна той заместваше колежката си Диана Найденова в рубриката й „Челюсти“, но вече ще си има свое предаване в рамките на ТВ 7.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *