Гала отново загуби гласа си

Гала

  Гала отново закъса с гласа и едва води предаването си „На кафе“ от понеделник насам. Водещата е в истерия как ще се справи с работата си, защото в петък стартира и новият сезон на „Имаш поща“

Именно покрай допълнителното натоварване със сладникавото шоу са се върнали проблемите с гласните й струни, които тя лекува вече от година. Миналата пролет след боледуване от ангина Гала загуби гласа си за сефте. Състоянието й се влоши дотолкова, че се наложи да отсъства цели 2 седмици от ефир. „Преживях истински кошмар, който човек трудно може да си представи, докато не му се случи. Бях напълно онемяла и не можех да си поискам дори вода ожали се след завръщането си водещата.

Сега тя отново е на път да изпадне в подобна ситуация и изпитва истинска паника. От понеделник насам гласът й пада все повече и от ден на ден й става все по-трудно да говори. Налага се на моменти дори да шепне на гостите си, а в сряда сутринта „На кафе“ се водеше повече от Зейнеб и Джуджи, за да пази Гала гласните си струни. Предаването бе натъпкано с репортажи, за да не се налага в студиото блондинката да говори.

Според нейни колеги тя вече е взела мерки и прави специални процедури за поддръжка на гласа при специалист от частна столична болница. За да са успешни те обаче, тя трябва поне за няколко дни да мълчи напълно, което с двете й предавания в момента е напълно невъзможно.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *