Въргала не спи

Влади Въргала
Влади Въргала

  Влади Въргала е толкова ангажиран преди премиерата на сериала си „Шменти-капели“, че не му остава време и да се нахрани на спокойствие. Българският Кустурица е принуден да яде, докато доизкусурява монтажните планове на мащабната продукция, на която е продуцент, режисьор и сценарист.

В края на миналата седмица бившият кукувец бе забелязан да похапва миш-маш и пържола в столично заведение, като едновременно с това нанасяше корекции в документацията на сериала. „Няма как, трябва да върша по две неща едновременно, за да смогна. Вече и за сън не остава време – спя само по 3-4 часа,

На това място край Луковит пострадал един от каскадьорите, участващи в сериала на Въргала „Шменти-капели"
На това място край Луковит пострадал един от каскадьорите, участващи в сериала на Въргала „Шменти-капели“

и то не всеки ден“, обясни на любопитните гости на заведението Влади.

Тези дни той снимал в пропаст близо до Луковит сцена с каскадьори. Човек от екипа трябвало да се спусне с колело по стръмното, но паднал и си разбил главата. За да не се губят ценни часове, пострадалият се отказал от преглед в болница и продължил, превързан с подръчни средства.

„Всички в „Шменти-капели“ сме герои и винаги готови на саможертва“, коментира в типичния си стил инцидента продуцентът на лентата. И допълни, че първият епизод на сериала ще се излъчи в началото на октомври. Все още не е посочен денят, в който ще тече хитовата поредица. Най-вероятно това ще е петък вечер.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *