Волейболист ревнува Мис България

Добромир Димитров и Нанси Карабойчева
Добромир Димитров и Нанси Карабойчева

  В истински ад се превърна животът на националния волейболист Добромир Димитров, след като приятелката му Нанси Карабойчева беше избрана за Мис България.

„Какви ли не мъжаги й предлагат приятелство във Фейсбук и я канят на срещи. Дори известни мъже не се колебаят да флиртуват с приятелката на Добромир. Откакто тя стана Мис България, за него няма бял ден. Посърна, дори на тренировките е разсеян“, коментират близки до волейболиста.

Нанси Карабойчева
Нанси Карабойчева

След като за Нанси гласуваха 27% от зрителите, приятелят й не спира да я ревнува. Той непрекъснато следи профила й в социалните мрежи и наостря уши всеки път, когато телефонът й звънне. Още повече за тягостното му настроение допринася и фактът, че Нанси не може да се показва с гадже на обществени места, докато не бъде избрана следващата Мис България. Това са част от ангажиментите й като кралица на красотата. Именно заради тези ангажименти ще се наложи двойката да отложи плановете за брак.

„Беше й предложил да се оженят, преди тя да се включи в шоуто, но сега заради ангажиментите на Мис Нанси не може да вдигне сватба“, коментират близки до красивата двойка.

След по-малко от две седмици връзката им ще бъде подложена на поредното изпитание. Тогава Нанси ще отлети за Индонезия, където ще представи България на финалната надпревара „Мис Свят“. Дългото й отсъствие определено ще изостри ревността на Добромир, коментират близки на волейболиста.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *