Вдовицата на Самоковеца бяга от приятелите му

Ангелина Димитрова
Ангелина Димитрова

  Ангелина Димитрова, вдовица на разстреляния през 2003 г. контрабандист Константин Димитров – Самоковеца, тотално се е откъснала от неговата среда, научихме от близки до семейството му. От всички приятели на мъжа си разговаряла само с двама, и то служебно.

Ани, както я наричат приятелките й, наследи част от имотите на покойния си съпруг и върти няколко фирми. Тя се грижи сама за сина си Константин, кръстен на бащата. Когато Косьо Самоковеца бе убит в Амстердам през декември 2003 година, съпругата му Ангелина е била бременна. По ирония на съдбата мъжът й в това време беше в Холандия заедно с любовницата си Цеци Красимирова. Напук на легендите за ревност от нейна страна, това не било вярно. Косьо и Ангелина имали точни отношения и отворен брак.

Косьо Самоковеца
Косьо Самоковеца

Синът им се ражда месеци след убийството на баща си и оттогава вдовицата се е посветила на възпитанието му.

„Много рядко идва в Самоков. Контактува единствено с родителите на Косьо, и то когато оставя малкия или го взема. Синът им е много привързан към чичо си Мартин“, разказват съседи от планинския град. Ангелина си е в София и се радва на живота. След всичко, което й се струпа на главата, тя показва железен характер и дори е станала по-сексапилна от времето, когато беше омъжена за Самоковеца. Заради него тя беше съдена, данъчните я преследваха години наред, но в края на 2012 година проблемите й с държавните институции приключиха. Докато Самоковеца бе сред живите и въртеше мащабна контрабанда, включил в няколко от фирмите и съпругата си Ангелина. Тя нямала нищо общо с документите и управлението им и била там само фиктивно. Всичко се движело от служители на Самоковеца. След смъртта му тръгва разследване на контрабандната му дейност и пред съда се явява вдовицата му. Обвинена е, че като съакционер във фирма на мъжа си,

Цеци Красимирова
Цеци Красимирова

пренасяла през границата с Турция стоки за близо милион, без да ги обмитява. Оправдана е за това престъпление, а освен това съдът е отменил и данъчните ревизионни актове на фамилията й.

Вече няколко месеца, откакто е чиста пред закона, Ангелина пътува в чужбина, радва се на сина си, а запознати твърдят, че има и нов човек до себе си, с когото изживявала голямата си любов.

„Тя започна нов живот и загърби времената, когато Косьо дерибействаше с мутрите си из София. Всички вдовици на бандити си приличат по това“, смее се столичен бохем, който преди повече от 10 години е бил дружка със Самоковеца, но и тогава рядко е засичал Ангелина в шумните компании по заведенията.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *