Тв. водещата Василена Матакева бременна на стари години от младия си любовник

Василена Матакева

Спортната редакция на БНТ рядко произвежда сензации, но през последните няколко дни е тема №1 за коментар сред клюкарите на „Сан Стефано“ 29. Обсъждат се не само командировъчните на коментаторите на европейското, но и фактът, че една от най-възрастните звезди на отдела чака бебе.

Новината е официална и обявена лично от забременялата Василена Матакева. Дамата, която чете спортните новини в централната информационна емисия, уведомила ръководството на БНТ да не разчита на нея за коментарите по плуване на предстоящата олимпиадата в Лондон, както и за каквото и да е друго през следващите две години.

Василена влизала в петия месец и заради напредналата си възраст попадала в рисковата група бременни. Тя планирала да излезе в майчинство по-рано от законовия срок и да се отдаде изцяло на вълненията около раждането.

Най-любопитното в цялата история е не изненадващата бременност на Василена, а това, че е заченала от значително по-млад любовник. Отдавна разведената журналистка омаяла неизвестен в публичните среди господин, на когото е кака с цели десет години

Василена в действие - журналистката интервюира легендарния плувец Добри Динев

Тя хич и не се тревожела, че ще остарее преди гаджето си и всячески се стремяла да задълбочи отношенията си с него.

Зачеването било добре дошло за Матакева. Бъдещото бебе й давало увереност, че е вързала здраво партньора си и той няма да я зареже заради друга.

Любовникът на Василена нито веднъж не е стъпвал в сградата на „Сан Стефано“ 29. Затова пък след дежурствата на „кака си“ редовно я причаквал в кола, в паркирана в съседните на телевизията улички, издават работещи в БНТ.

4-годишната новинарка тепърва ще има да усеща вълненията на късното майчинство. От предишния си брак тя има две пораснали дъщери – на 22 и 18 години. Те се сащисали от вестта, че ще си имат братче или сестриче, но в крайна сметка се смирили и дори обещали да помагат в грижите за новороденото бебе.

В биографията на завършилата НСА журналистка пише, че е постъпила в държавната телевизия преди точно 20 години. Наред със Свобода Маданска, Сашо Йовков и Камен Алипиев – Кедъра. Матакева е сред ветераните на спортната редакция.

Покрай богатия си опит в отразяването на спортни събития Василена успяла да натрупа завидно самочувствие.

Новинарката е спец по баскетбол и обожава да влиза в разпалени дискусии с колегите си на тази тема.

Споровете им понякога пораждат и флуиди. Клюката реди, че високата 180 сантиметра водеща обича да флиртува с мъжете от нюзрума на Канала и особено на младини се славела като голяма фурия.

Страст на Матакева били и увеселителните напитки. Василена си позволявала да излиза дори в ефир почерпена. Случвало се на вътрешноведомствени купони да обръща по няколко чашки, а след това да заема мястото си на водеща в студиото и да изчита спортните новини на драгите зрители.

„Василена е страхотен непукист. След 20 години в БНТ нищо не може да я трогне. Тя е като трактор. Мачка всичко около себе си, докато не постигне целта си. Ето, сега забременя на стари години, само и само да не изпусне младия си любовник“, злословят по адрес на новинарката клюкарите от телевизията.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *