Босът на БФС Боби Михайлов се разкрасява при хирурга на снаха си Алисия

 

Боби Михайлов

  Президентът на БФС Борислав Михайлов се е подложил на опе­рация за изпъване на бръчки, научихме от приближени. 49-годишният бивш вратар платил към 3000 евро в тур­ска клиника преди около два месеца, за да пооправи външния си вид.

 Според запознати Бобчо се е доверил на пластичния хирург, който се опита да подобри лице­то на гаджето на сина му Ники Михайлов – Алисия. Вместо да я разкраси оба­че, турчинът обезобрази чалга дивата.

 Шефът на футболната централа поставил задача пред пластичните хирурзи да махнат торбичките под очите му и да поопънат кожата на лицето му.

  Корекцията трябвало да се извърши в няколко етапа, в момента Боби е още след първия, разяс­ниха запознати.

 През юли Михайлов заминавал към Истанбул, за да се подложи на нова интервенция.  Въпреки, че е женен за бившата световна шампионка по художествена гимнастика Мария Петрова, шефът на БФС държи да се харесва много на дамската част.

 „Боби е изключително суетен“, твърдят прия­телите му. Навремето Михайлов приел много тежко оплешивяването си, докато бил още на 25 години. Налегнали го сериозни комплекси, тъй като всички го бъзикали, че останал „кубе“ на млади години“, коменти­рат го служителки във футболния съюз.

 Боби обаче реши проблема през 1992 г., докато играел за френ­ския „Мюлуз“. Научил, че един от салоните за красота в Па­риж предлага присаждане на коса, Михайлов отделил около 10 000 долара, за да ликвидира оплешивяването си. Той втрещил всички, когато се появил с новата си коса на награждаването на Христо Стоичков за най-добър футболист в края на същата година.

 „Сега, като си оправи и  бръчките, съвсем ще заприлича на манекен“, допълват подчине­ните на футболния бос.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *