Босът на “Лудогорец” Кирил Домусчиев стимулира перничани с 200 хил. за бой над ЦСКА

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев

  „Миньор“ ще получи рекодните 200 хил. лева, ако успее да победи ЦСКА при домакинството си от 28-ия кръг. Целевата премия се отпуска от спонсора на разград­ския „Лудогорец“ Кирил Домсучиев. Именно тимът от Делиормана е основният конкурент на „черве­ните“ за титлата. Дори частичен успех на „жълто-черните“ от Пер­ник над армейците ще остави шансове за „Лудогорец“. В последния кръг разградчани посрещат ЦСКА на своя стадион и при победа ще спе­челят първи трофей в историята си.

 Сумата ще бъде добре дошла за футболистите от „Миньор„. Неот­давна шефовете на клуба обявиха в съблекалнята на отбора, че зара­ди тежката криза в страната мом­четата могат след края на сезона да си търсят нови отбори.

 Сега за играчите от Перник е идеален мо­мент да се докажат пред лидера, да си вдигнат цената и да изкарат добри пари от „Лудогорец„. Бизнес­менът Кирил Домусчиев иска на всяка цена титлата. Най-големият му дразнител е ЦСКА по няколко причини. Най-важната от тях е, че преди време бизнесменът бе в уп­равата на „червените“. Той си тръг­на от Борисовата градина заради тоталното разминаване между своите разбирания за про­фесионален футбол и тези на спон­сорите на „червените“ от сметопо-чистващата фирма „Титан“.

"Лудогорец"

  „Няма нищо лошо в това да се стимулират трети отбори и да се играе феърплей, коментира изненадващо тре­ньорът на ЦСКА Стойчо Младенов. По този начин наставникът опитва да смъкне напрежението от свои­те футболисти и да го пренесе на съперниците. Преди време много успешно успя да направи подобна гимнастика с вечния враг „Левски“. 

Стойчо обяви, че има правителствено решение за шампионска титла за „сините“. Така успокои играчите си и прех­върли напрежението в лагера на „Левски„. В резултат левскари-те записаха серия от загуби, а ЦСКА се възползва макси­мално и сега е фаворит номер едно за титлата.

 В бит­ката между „Лудого­рец“ и ЦСКА ръководствата на двата клуба си нанесоха и удари под пояса. От Разград обвиниха, че армейците гласят съдии да свирят срещу тях. „Червените“ пък отговориха, че съ­перникът им купува мачове, визи­райки победата на „Лудогорец“ над „Миньор“ при гостуването, когато перничани излязо­ха с юношите си и загубиха с ка­тастрофалното 0:7. Тогава ме­диите гръмна­ха, че „жълто-черните“ са по-легнали на тима на Кирил Домус­чиев.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *