Бербатов воюва със снаха си

Димитър Бербатов
Димитър Бербатов

  Звездата на “Фулъм“ и българския футбол Димитър Бербатов е в крайно обтегнати отношения с цялото си семейство заради съпругата на по-малкия си брат Асен – Димитричка. Именитият спортист е преустановил контакт с роднините си и е спрял финансирането им заради отказа на Асен да се разведе с жена си.

Напрежението между Бербо и Димитричка тлее от доста време, но чашата на търпението на Митко преляла миналата есен, когато брат му и снаха му бяха арестувани с 20 грама кокаин от благоевградската полиция. След наркоскандала Бербатов поставил ултиматум на родственика си – или се развежда с жена си, или забравя за него и парите му.

Изненадващо в случая е, че майката на Бербатови – Маргарита, заела страната на провинилия се Асен и застъпила позицията, че на Димитричка трябва да се даде нов шанс заради детето, което е родила. Оттогава Митко не е стъпил в родния си Благоевград и разговаря с майка си от дъжд на вятър. Голаджията на английския „Фулъм“ не благоволил да се види с мама Маргарита дори при лятната си отпуска, която изкара в Слънчев бряг в компанията на бившите си съотборници от ЦСКА Косьо Мирчев, Александър Томаш и Тодор Кючуков.

Асен Бербатов предпочете жена си Димитричка пред милионите на брат си
Асен Бербатов предпочете жена си Димитричка пред милионите на брат си

Единственият от фамилията, с който Митко поддържа отношения и на който дава пари, е баща му Иван. Бербатов-старши е разведен с Маргарита от доста време и подобно на сина си също не контактува с „черната овца в семейството Димитричка.

30-годишната дама бе низвергната от Димитър само година след сватбата си с Асен, когато антимафиоти щурмуваха дома на Бербатови заради съмнения, че братът на футболиста участва в схема за източване на кредитни карти чрез сканиращи устройства. Впоследствие се оказа, че престъпната схема е движена от вуйчото на Димитричка Иван Ганчев, познат в ъндърграунда като доверено лице на покойния благоевградски гангстер Васил Горчев – Кьоравия.

Иван Ганчев - Ганята ще лежи 20 години в затвор в Уганда, след като не успя да си осигури фалшиво алиби от Димитър Бербатов
Иван Ганчев – Ганята ще лежи 20 години в затвор в Уганда, след като не успя да си осигури фалшиво алиби от Димитър Бербатов

Само преди дни Иван Ганчев – Ганята бе осъден на 20 години затвор в Уганда за източване на банкови карти заедно с още трима благоевградчани. Запознати със съдебния процес в африканската държава разкриват, че Димитричка пробвала да осигури от България фалшиво алиби за родственика си, използвайки името на Димитър Бербатов.

„Адвокатите на Ганята в Уганда застъпиха тезата, че Ганчев и ортаците му са дошли в Африка не за да източват банкомати, а за да купят големи количества кафе и захар. Първоначално юристите на бандитите опитаха да заблудят следствието, че Ганята е щял да бъде финансиран за бизнеса си от Бербатов. Да, но властите в Уганда бяха готови да призоват футболната звезда като свидетел и лъжата щеше да лъсне със страшна сила гарнирана и с чутовен международен скандал. Затова подсъдимите смениха версията си и обявиха пред съда други източници на финансиране за мнимата им търговия с кафе и захар. Естествено, съдиите не повярваха на нелепите обяснения и лепнаха 20 години затвор на Ганята“, обясняват запознати последната криминална афера във фамилия Бербатови.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *