Антония Петрова стана кожа и кости

Антония Петрова

  Около пет килограма само от Великден насам е успяла да смъкне Антония Петрова. Мис България 2009 не спира да спортува и вече се е обзавела с няколко специални костюми за джогинг и всякакви други физически занимания.

Ако продължава да слабее обаче, Антония е на път да загуби женствените си извивки. Ребрата й вече се броят, а клинчетата й стоят като на балерина в пубертета. Именно странните спортни ансамбли карат Петрова да изглежда още по-кльощава. Често дрехите са толкова впити по нея, че са като втора кожа. Миската винаги се стреми да вкарва и по някой цветови акцент, слагайки маратонки в искрящи цветове.

Под своите снимки блондинката винаги пише, че по тези кадри няма и капка фотошоп и всичката прелест, която виждаме, се дължи само на здравите тренировки.

Интересното е, че досега Антония никога не е била активен спортист, феновете й смятат, че всички нападки по отношение на външния й вид са я накарали да започне да се грижи за себе си.

Други пък мислят, че вманиачаването й по слабеенето е стремеж да се харесва постоянно на съпруга си Александър. Специалисти твърдят, че именно на нейната възраст жените започват да се притесняват от остаряването. За да засвидетелства още повече любовта към мъжа си, тя вече е променила името си и се изписва по документи и във фейсбук като Антония Петрова – Бередин. Това се случи, след като миската взе руско гражданство преди няколко месеца.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *