Ани Цолова свали 35 кг. с глад и аеробика

Докато колегите й обядват, Ани отскача до зала за аеробика за едночасови тренировки.

  Мнозина сигурно не си дават сметка колко е отслабнала Ани Цолова, тъй като на екран водещата на сутрешния Би Ти Ви блок винаги е седнала зад бюро и тялото й остава скрито от зрителите. Папараците обаче са наясно, тъй като тези дни успяха да уловят в обективите си стройната снага на тв звездата.

Преди 5 години, по време на бременността си Ани бе стигнала до 90 кг. Днес благодарение на разделно хранене и ежедневни тренировки, тя драстично се е вталила. Сега тежи не повече от 55 кила.

Ани не само е стопила натрупаните покрай раждането 33 килограма, но и е свалила допълнително още 2. Най-голяма заслуга за това имат заниманията й по степ аеробика в зала край Би Ти Ви. Там тя открила и чара на ходенето на кокили, което е част от спортната й програма.

Напоследък Цолова спазва железен режим. Сутрин никога не закусва преди ефир, а първото й ядене за деня е след 13 ч. При това тв звездата винаги се храни разделно – предимно с таратор и зелени салати.

Откакто крадци оставиха Виктор Николаев без кола, негов личен шофьор е станала Ани Цолова. Стройната като фиданка журналистка кара всеки ден колегата си до дома му.

По обед, когато колегите й хапват първо, второ и трето, Ани тича до залата за тренировки. Вечерята й пък е към 20 ч. Единствено през почивните дни тя си позволява да си поглези душата със сладкиши.

Междувременно папараците ни установиха, че Цолова се е превърнала в личен шофьор на екранния си партньор Виктор Николаев. Макар че живее близо до НДК, където се помещава телевизията, той предпочита да се вози в нисана на колежката си. Докато пътуват, двамата да обсъждат на спокойствие работния си ден и да планират следващото си предаване.

През октомври нагли апаши отмъкнаха тойотата на популярния журналист. Колата бе паркирана зад църквата „Свети Седмочисленици“ и въпреки че злодеянието бе заснето от камерите в околността, от автомобила Виктор така и не си взе ново возило, а явно не му и трябва, при положение че Ани Цолова няма нищо против да го кара до тях.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *