Ангел и Мойсей: Винаги благодарим на Бог за успехите в живота си!

Ангел (вдясно) и Мойсей, вече направиха няколко добри сингъла

  Певците Ангел и Мойсей също като библейски персонажи предизвикват само щастие и лекота в душите на хората. Техните звезди изгряха преди 2 години в шоуто X FACTOR, a днес на сметката им са няколко хитови сингъла, които огласят всяка дискотека. Ангел спечели и „Денсинг Старс“ и намери момичето на живота си – Дорина. Въпреки това момчетата продължават да са все така странни и отдадени на духовното.

Преди всяко излизане на сцената Ангел и Мойсей се обръщат към Бог и на него благодарят за успехите си в живота.

Понякога, когато пропуснат да кажат любимите си молитви, изпадат в неприятни ситуации.

Ангел и Мойсей

„При първите елиминации в X FACTOR имахме такава ситуация. Двамата се бяхме изпокарали и не бяхме заедно. Отделно и аз си имах някакви проблеми и никак не бях в настроение. Не се молихме и бам – отидохме на елиминации. Когато ни обявиха, че ще се борим за оставане, се обърнах към Мойсей и му се извиних. Изчистихме сърцата си и песента ни стана супер яка. Решението зависеше от Мага и ние го спечелихме с изпълнението си. Такива малки примери за божията намеса в живота ни дават сила да вярваме, не нещата не са такива, каквито изглеждат на пръв поглед“, споделя Ангел.

Личната му история е живото доказателство, че има сили, непознати за нас. Още от раждането си той е докоснат и животът му е истинско чудо.

Така например майка му изживяла най-мъчителните часове между живота и смъртта, докато малкият Ангел се появи на бял свят. Лекарите обаче набързо попарили щастието на родилката, като й казали, че бебето е сляпо с едното око и никога няма да се оправи. Затова семейството за пореден път се обърнало към Бог с надеждата да измоли здравето на синчето си. И той отговорил на молбите.

„Баща ми е евангелският пастор Иводор Ковачев и събра заедно с мама още няколко семейства. Молили се дълго време и при следващите прегледи на зрението ми останали изненадани от резултатите. Нямало никакви проблеми. Лекарите казали, че това е чудо, и аз вярвам, че е така. Това е божие чудо!“, с вълнение споделя 20 години по-късно участникът в X FACTOR.

Семейството на неговия най-добър приятел Мойсей също имало поводи да благодари на Всевишния. „Майка ми се е молила за мен, затова ме е кръстила с библейското име на човека, отвел евреите в Обетованата земя. Самият аз често се допитвам до Библията за различни неща в живота си. Задавам си въпрос и след това отварям някоя страница – често Господ ми говори така“, обяснява Ангел.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *