Виж Николета Лозанова без фотошоп – къси крака и дебели слоеве грим! СНИМКИ:

nikoleta-pricheska

Николета Лозанова стана за смях с поредната си звездна поява. Плеймейтката не беше избрала подходящ тоалет за анатомичната особеност на краката си. Освен това, отново се беше покрила с тонове грим.

Тв водещата се поява на наградите на „Планета“ с ултра къса рокличка. Тоалетът обаче се оказа крайно неподходящ за нея, тъй като ярко подчерта късите й крака. Плеймейтката е висока едва 1,60 м. Разбира се, снимката от събитието не е била пипната и от фотошоп.

nikoleta-planeta

Другият проблем с външността на Николета се оказа, както винаги прекалено тъмния и загар, обилно напоен с козметика, която го прави още по- черен. Снимка в крупен план на лицето на тв водещата пък разкри множеството слоеве грим, които го покриват.

Разбира се, веждите на плеймейтката също будят смях. Модата с дебелите вежди очевидно не отива на нито една родна знаменитост, но светските дами продължават да си ги отглеждат. Николета и Андреа са сред най- ревностните последователки на тази модна тенденция, въпреки че определено не ги прави по- красиви.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *