Силиконът на Алисия преля от деколтето – СНИМКА

alisia-19

Силиконовите бомби на фолк певицата извадиха очите на феновете й в пловдивска дискотека.

Алисия се появи на сцената издокарана с черно бюстие с огромно деколте, което обаче едва побираше гърдите й. Силиконът на фолк дивата буквално преливаше от оскъдното й горнище, а мъжете се наслаждава на гледката със зомбирани погледи.

Тоалетът на певицата се допълваше от къси панталони с препаска и мрежести сандали до коленете. А на лявата й ръка грееше масивна златна гривна, навярно подарък от гаджето й Жоро Бирмата, или от майка му Лидка.

Свекървата на Алисия я обожава и непрекъснато я отрупва с разкошни подаръци, най- вече скъпи бижута. Пернишката бизнесдама не пести средства, за да глези приятелката на сина си. Лидка се е зарекла, че Алисия ще й бъде снаха и ако трябва, насила ще закара до олтара разхайтения си наследник.

Фолк певицата също не крие обичта си към бизнесдамата и заяви, че тя е сродната й душа. Двете буквално са неразделни. Почти всеки ден вършеят из лъскавите магазини в София, като постоянно се карат коя да плати сметката. Ходят заедно по модни ревюта и партита. Лидка почти не пропуска участия на бъдещата си снаха. А ако Алисия има свободна вечер, отново е навън в компанията на свекърва си, за да се забавляват по женски. Наскоро бизнесдамата дори цъфна на снимачната площадка на последното й видео.

Докато майка му разсейва гаджето му, Жоро Бирмата се чувства свободен да се забавлява със своята компания. Той все така продължава с безметежния си ергенски живот. Но на Алисия не й пука особено. Наскоро тя заяви, че най- важните приоритети са детето и кариерата. И като че ли не се натяга особено да се жени.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *