Силиконът на Алисия се изсипа в дискотека- СНИМКА:

 

alisiia-2

Фолк дивата Алисия изненада приятно феновете си като развя силикона си на участие в столична дискотека.

Певицата се беше пипнала с елегантен дълъг гащеризон, но деколтето щедро отваряше красива гледка към изкуствения й бюст. А при по- резки движения, силиконът на фолк изпълнителката изскачаше от пазвата й и радваше мъжкото око.

alisiya-1

Алисия минава за една от скромните фолкаджийки, като внимава с късите рокли и поли. Затова пък доста по- щедро изважда на показ силиконовата си гръд.

Фолк дивата напоследък се старае да се облича повече, за да не дразни новото си гадже Георги Станоев – Бирмата. Бившият на колежката й Преслава е известен с патологичната си ревност, но и с голямата си щедрост към фолк певици, с които спи. Затова Алисия се старае да не го дразни и да се възползва изцяло от дълбокото му портмоне.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Силиконът на Алисия се изсипа в дискотека- СНИМКА:"

  1. Анонимен   20.09.2016 at 0:51

    Тъй като има хора, които не биха желали да гледат как докато изпълнителят/изпълнителката пее, че е възможно да се видят неговите/нейните интимни части включително гърди поради вкусови предпочитания – може ли да се предупреждава на плакатите и по време на влизане в клуба/залата и т.н. където ще пее, че по време на пеенето му/й е възможно да се видят неговите/нейните интимни части включително гърди? В случай на не предупреждаване за това е възможно да бъде изгубена аудиторията, която не би желала да види неговите/нейните интимни части включително гърди по време на изпълнението. Има аудитория, която се интересува от това колко добре е облечен/облечена изпълнителят/изпълнителката по време на тяхното участие.

    Отговор
  2. Анонимен   21.09.2016 at 0:27

    Така е всеки си има вкус. Действително няма да е лошо да има предупреждение +18 за такива прояви.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *