Ненчо Балабанов и Йоанна се събраха! Посрещнаха празниците в Дубай – Виж Снимки:

nencho-ioanna-2

Ненчо Балабанов и певицата Йоанна Драгнева се събраха отново. Двойката прекара празниците в Дубай.

Певицата публикува в профила си във фейсбук снимки от романтичната им почивка, от които става ясно, че двамата са подновили връзката си. Ненчо и Йоанна са отседнали в един от най- скъпите хотели в Дубай. Двамата изглеждат много щастливи и сякаш никога не са се разделяли.

nencho-ioanna-1

Преди месец актьорът съобщи във фейсбук, че с Йонна са разделени. Ненчо отрече причината да е трети човек между тях. Според клюките обаче, певицата е имала любовна афера с виден общинар. Именно той й уредил мястото в листата на ГЕРБ, което й гарантира влизане в Столичния общински съвет.

nencho-ioanna-3

Малко след като обяви раздялата, Ненчо Балабанов написа много мило послание към бившата си изгора, с което я помоли да се върне при него. Изглежда думите му са докоснали Йоанна и двамата вече отново са заедно.

Двойката е признавала, че най- големият проблем между тях са постоянните пътувания на актьора. Ненчо Балабанов е сред най- ангажираните представители на гилдията, а хонорарът му е най- високият в момента. Въпреки това, актьорът се радва на много покани за участия из цялата страна.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *