Как да сме красиви на среща

Светът на срещите е сложен, но си струва да го изследваме, за да успеем да открием голямата си любов. Важно е да се рискува, за да се спечели. Въпреки това , когато се приготвяме за среща, рисковете не са добре дошли. За срещата е най- добре да изглеждате като себе си, да подчертаете най- добрите си страни, а не да приличате на фалшиво копие.

sreshta-vid

Срещите се тясно свързани с първото впечатление. Ако искате да впечатлите с личността си, едва ли искате момчето да се разсейва от огненото ви червило или от силния ви парфюм. Ето някои полезни съвети за красота, за да се неотразима, но все пак себе си:

УСТНИ
Изберете червило или блясък, който ви харесва. Изберете светъл тон, избягвайте ярките цветове като червено. Дори да е модерно, не е удачно за среща, особено ако искате да изглеждате като себе си.

ГРИМ
Обърнете внимание на грима, но не прекалявайте с него. Използвайте лека основа, за да скриете несъвършенствата, а кожата ви да изглежда гладка. Избягвайте за използвате много очна линия и спирала, защото ще изглеждате изкуствено.

ПАРФЮМ
Изберете лек и атрактивен аромат, много нежен и деликатен. Сложете малко на врата си и избягвайте дрехите и останалото тяло, за да не мирише много натрапчиво. Изберете плодов или аромат на цветя.

КОСА
Трябва да намерите баланса между непринудената прическа и елегантното. Пусната коса наkosa-sreshta вълни е добър вариант. Внимавайте да не неглижирате прекалено много косата си.

НОКТИ
Ноктите ви трябва да са идеално поддържани и лакирани. Изберете лак, който не е натрапчив на цвят. Избягвайте изкуствените нокти или прекалено екстравагантната им визия.

ПОДГОТОВКА
Добър съвет е да носите със себе си червило или блясък, коректор и кърпички за махане на грим или бебешки кърпички в чантата. Използвайте ги, само ако ви потрябват и в тоалетната.

Целта на външния ви вид трябва да е хем естествен, хем атрактивен.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *