Изненадата на Бирмата остави Алисия без дъх! Ето какво направи той:

alisiia-birmata-3

Алисия продължава да дразни колежките си с глезотиите, с които Бирмата я засипва. Милионерското синче успя да засенчи всички мъже, с които досега певицата е имала връзка.

Екзотични пътувания, тузарски подаръци – Алисия изживява мечтата на всяка жена. В момента двойката е на почивка в най- скъпият планински курорт в света – Куршевел във френските Алпи.

Жоро Бирмата не спира да изненадва любимата си по време на ваканцията. Поредният сюрприз, който перничанинът спретна на Алисия, е разходка с хеликоптер.

alisia-birmata-1

Фолк звездата остана очарована от изживяването и побърза да се похвали във фейсбук със снимка.

Фолк звездата прекара последните три месеци в непрестанни воаяжи с милионерския наследник Георги Станоев- Бирмата. Алисия тотално е занемарила кариерата си, както и грижите за сина си.

Липсата на доходи обаче не са проблем за певицата, тъй като Бирмата бил готов да й осигурява каквито финанси поиска. Милионерът от Перник има намерение двамата скоро да заживеят заедно, тъй като искал да строи палат близо до родния си град. Алисия, разбира се, нямала нищо против. Бирмата бил готов да се съобрази с всичките й условия и желания.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *