Ето как Зарко харчи парите от „Биг брадър“

desi-zarko-3

Бившият любим на Деси Слава харчи с размах хонорарът, който взе за гостуването си в „Биг брадър“. ММА боецът се наслаждава на слънце и море насред най- лютата зима у нас.

zarko-4

Подобно на много други родни парвенюта, и Зарко е отпрашил за Дубай. 27- годишният спортист пуска във фейсбук профила си снимки от басейни, в които доволно са плацика.

zarko-3

За появата си в „Биг брадър ол старс“ бившето гадже на Деси Слава прибра 30 000 лева. Продуцентите го вкараха, уж за да си изяснят отношенията с фолк певицата, с която се разделиха преди година.

zarko-5

Макар след толкова време, Деси продължаваше да говори за него така, сякаш все още са гаджета. Така се стигна до влизането на Зарко в къщата на Биг брадър. След драматичното посрещане от страна на певицата, която не спря да плаче цяла нощ, на следващия ден започна да се осъзнава.

zarko-2

Деси Слава се досети, че Зарко не е влязъл, за да си изяснят отношенията. Нито, защото е много влюбен в нея. Фолк дивата го пита цял ден защо е дошъл, докато накрая получи отговора му: „За същото, за което и ти си влязла“. Т.е., заради хонорара.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *