Енджи Касабие шашна с уникална визия във „Вип Брадър“! Мегз и Мария станаха за смях!

endji-kasabie-6

Холивудската визия на Енджи Касабие смая звездите в къщата на „Вип Брадър“ и зрителите пред малкия екран. Диетоложката влезе в шоуто облечена в разкошна рокля на ливански дизайнер и накичена с тежки бижута.

Още с прекрачването прага на къщата, бляскавият вид на Енджи Касабие предизвика възхищение у повечето съквартиранти, но и злобни погледи у други. В сравнение с приказната визия на диетоложката, всички останали дами изглеждаха все едно са на пижамено парти.

endji-kasabie-4

Особено фолк певицата Мария. Бившата госпожа Гущерова цъфна червена риза и панталон в същия тон, сякаш се кани да си ляга всеки момент.

maria-15

Дизайнерката Мегз пък цъфна с рокля, която доста прозираше и прашките й не останаха тайна за зрителите. Тя отново се беше изрусила и беше изрисувала ръцете си с временни татуировки. Но визията й не представляваше нито нещо оригинално, нито нещо, което хората не са виждали и друг път. При появата на Енджи Касабие в къщата, Каканашева я замери с толкова завистлив поглед, че нямаше как зрителите да не го забележат.

miglena-kakanasheva-20

Моделката Александра Богданска пък се беше пипнала като Мортиша от „Семейство Адамс“. Бившият й Даниел Петканов не спираше да я бъзика, че е влязла по бански. Въпреки че беше доста разголена, роклята й поне беше интересна и подчертаваше имиджа й на фатална жена.

Фолк легендата Сашка Васева пък се появи с дълга бяла рокля и на няколко пъти отнесе бъзици да не би да е сватбената й. Певицата обаче изобщо не обръщаше внимание на подмятанията и не даде вид да се е обидила.

Джулиана Гани пък, за изненада на всички, си беше скрила силиконовите прелести. Единствено прозрачна лента от едната страна на роклята разкриваше част от едната й гърда.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *