Емануела спира дъха с бедра и силикон в новия си клип! Уникални Снимки:

emanuela

Емануела пусна горещи кадри от снимачната площадка на новия си клип.

Фолк дивата изкусително е заголила бедра, а силиконът й прелива от сутиен в телесен цвят, отрупан с камъни.

Снимките определено обещават поредния еротичен видео клип на Емануела. Певицата се надява, че песента ще се превърне в един от хитовете на лятото и ще повтори успеха на дуета й с Галин.

emanuela-11

Зеленооката изкусителка е сред най- работещите звезди на „Пайнер“ в момента. Новата й песен ще е трета поредна за годината, а интересът към участията й на живо е огромен. Изявите на Емануела са през вечер, така че да има време достатъчно време за малкия си син Димитър.

emanuela-12

Фолк певицата иска да осигури двете си деца, докато още е на върха и има възможност да трупа пари. Тя е решила да купи по един хубав апартамент за всеки от синовете си. Голямото й дете скоро ще завърши гимназия и тя се надява да му осигури жилище, където да живее самостоятелно. А ако реши да замине да учи в чужбина, да може да му плати образованието.

Фолк дивата не разчита финансово и на двамата бащи на децата си. Издръжката, която получава от Димитър Динев за малкия им син, възлиза на 250 лева месечно. Певицата няма да получи и стотинка повече, защото е жестоко смразена с милионерския клан от Свети Влас. Дори Динко Динев се надявал да й вземе детето, но искането не издържа в съда и Емануела получи пълно попечителство.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *