„Глобул“ излъгаха актрисата Ани Михайлова с развален телефон

Ани Михайлова е разочарована от некоректното отношение на мо­билния оператор

  Звездата на култовото БНТ предаване „Шоуто на Канала“ Ани Михайлова не може да си прости, че се е доверила на мобилния оператор „Глобул“. Преди време тя подписала 2-годишен договор с телекома и взела джиесем апарат на изплащане. В началото телефонът работел добре, но след месец употреба дал дефект. И започнала кошмарна сага.

Ани отишла в магазин на „Глобул“ и оставила апарата за сервизен ремонт. Върнали й го уж оправен, но той отново се развалил. Тя пак го оставила за сервиз, а после за пореден път си го взела с уверението, че е ремонтиран. Да, ама не! Дефектът продължавал да се появява.

„Към дадения момент съм го оставяла 3 пъти за ремонт в сервиз на „Глобул“ и 3 пъти съм го носила на други места, не искат и не искат да ми дадат нов тедефон. Писах дори до Комисията за защита на потребителите, но нищо не помага“, сподели унизената от телекома актриса. Тя не е спирала да плаща вноските си, а де факто през повечето време не е имала възможност да използва закупения от „Глобул“ джиесем.

„Глобул"

За съжаление Ани не е единствената жертва на нежеланието на въпросния телеком да компенсира клиентите си, чиито джиесеми са се повреждали повече от 2 пъти в гаранционен срок. Преди време клетница от списъка на мобилния оператор се ожали в предаването на ТВ 7 „Баркод“ и чак след като Мавриков направи разследване по случая, й бе даден нов телефон.

Ако „Глобул“ се отнася така нахално и неуважително с тв лица като Ани Михайлова, как ли постъпва с обикновените хора, които нямат достъп до медии? Разполага с доказателства, че продавани от фирмата смартфони се развалят често а това, че след няколко посещения в сервиза не се заменят с нови, е наистина голям проблем.

Ще продължим да следим сагата на Ани Михайлова и дано от „Глобул“ се вразумят и й сменят кекавия телефон. Обещаваме да наложим и постоянен мониторинг за други безобразия, извършвани за сметка на клиентите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *