Щерката на Христо Стоичков – Михаела, му води зет левскар

Михаела с гаджето си Борис Папазов

  Нов член влиза във фамилията Стоичкови! Голямата дъщеря на легендата Христо Стоичков, Михаела, не успя да избяга от съдбата на баща си и ще му поднесе за зет футболист. Спортната   коментаторка и репортерка се кани да встъпи в брак с „кръвен враг“ на Камата – юно­шата на „Левски“ Борис Папазов, дочу наш репортер.

 По-малко от половин година, от­както са заедно, Мика и приятелят й, който в момента носи екипа на втородивизионния „Академик“ (София), са взели решение да узаконят връзката си. Щерката на треньора на „Литекс“ се заби с Папазов покрай коледните и новогодишните празници, а през януари папараци ги изловиха в столичен мол, прегърнати и влюбени като тийнейджъри.

 Миналата година Мика се раз­дели с пилота Дани Клос, а за да го забрави по-бързо, напусна Испания и се установи в родината си, където и срещна новата си любов.

Михаела с баща си

  С Папазов бързо си паснали, допълнили се като характери и най-вече футболистът запълнил празнината в сърцето на Стоичковата наследничка, останала след раздялата й с Клос. „Още на вто­рия месец заживяха заедно, долу-горе и тогава Мика запозна Боби с майка си и баща си. И двамата го приемат много добре, особено бъдещата му тъща Марияна. Тя дори предложила на Михаела да се върне в Барселона, където я чака празна къща само за нея и бъдещия й съпруг“, разкриват нашите източници.

 Годениците обаче отказали, тъй като Мика в момента гради телевизионна кариера като ре­портерка при Росен Петров, а пък Папазов чакал трансфер в отбор от „А“ група.

 Зетят на Ицата Стоичков е юноша на тима от „Герена“, но по-голяма част от кариерата му досега е преминала в Австрия. Преди да подпише със „студен­тите“, изкара есенния полусезон в „Литекс“, където обаче не бе картотекиран, а само се възста­новяваше от тежка контузия. В Ловеч не се засече с бъдещия си тъст Стоичков.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *