Шок! Моника Валериева цъфна по сутиен в ресторант

моникаБившата моделка Моника Валериева продължава да скандализира с поведението си и сякаш изпитва удоволствие от това.

След като на Великден позира разкрачена във вана и всички добре се осведомиха за прелестите й, покрити с фино трико, тя побърза да продължи с предизвикателствата и си показа горното  бельо. И то не къде да е, а в ресторант.

Красавицата се поразгорещила в заведението и смъкнала сакото си. А отдолу нямала блузка, а била направо по сутиен, разказват втрещени посетители, които дошли да вечерят, но се натъкнали на шашващата гледка.

Моника най-спокойно си бодвала от салатата и изглеждала съвсем удобно в поизрязания си, но иначе доста скъп марков сутиен.

За да увековечи мига, тя лично си щракнала и постала селфито в профила си във Фейсбук.

Моника сутиенМнозина се запитаха дали брюнетката да е обхваната отново от панически атаки и те да се изразяват в това, че не може да търпи дрехи върху себе си и по тази причина да се съблича, когато й хрумне и където й хрумне.

Други обаче намериха доста по-дълбок подтекст в поведението й.

Всички знаят за делото, което тя заведе срещу Люси Иларионов за обида. Той я нарече публично момиче на повикване и жена с древна професия, а тя отиде в съда. Искът е за много голяма сума и има всички изгледи скоро да излезе решението на магистратите и режисьорът да бъде осъден.

В момента Моника не може да говори за делото, но пък показва, че го печели и че не й пука как я наричат е как ще се облече.

Люси е млъкнал и поне от два месеца не е давал изявления нито колко е отслабнал, нито как ще избяга от капана на Моника и няма да й плати.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *