Фаталният знак, че половинката изневерява

Все по – често имате чувството, че сте станали най – големият рогоносец в града. Хората гледат на вас със съжаление, а снизходителните усмивки на лицата им направо ви подлудяват. Също така дочувате различни подмятания зад гърба си, от които косите ви настръхват като на пънкар от трето поколение. Има ли начин да разбереш какво всъщност се случва?

изневяра

Как да хванеш партньора си в изневяра

Да. Категорично има начин да разбереш истината, колкото и болезнена да е тя. Всъщност, помощта ще дойде от едно малко устройство, което обичайно държиш в джоба на панталоните си и което използват вече 97% от хората – мобилния телефон. Последните проучвания показаха, че при изневяра цели 45% от кръшкачите редовно контактуват с любовниците си по телефона и е въпрос на желание да ги хванете.

Психолози стигнаха до този извод, след проучване сред повече от 6 000 души, които въртят или са имали извънбрачна връзка. Огромната маса от 45 на 100 били категорични, че партньорите им са ги изловили именно по време на разговор с любовника / любовницата или заради изпращане / получаване на любовен СМС.

Така че ако имате някакви съмнения относно вашата половинка, просто трябва да си поиграете малко не детективи. Въпросът е как да се доберете до телефона му без да се усети, защото това е най – важното условие, за да успеете. Защото ако забележи, че регистрирате необичаен интерес към неговото устройство, ще стане мнителен и бързо ще заличава следите си. Има няколко изпитани подхода:

  • Ровете в телефона му, докато се къпе. Бъдете бързи и прецизни, съобразявайте се с навиците му.
  • Подслушвайте на вратата. Колкото и грозно да звучи, това е изпитана техника на шпионаж, използвана дори от най – великия детектив на всички времена Еркюл Поаро. Когато неверникът си мисли, че никой не го чува, може да се издаде много лесно.
  • Скрийте телефона му преди да тръгне за работа. Просто изгасете апарата и го приберете на сигурно място. Така или иначе ще излезе, а тогава вие включете устройството и следете кой ще звъни. Ако се обаждат от някой подозрителен номер вдигнете, но не бързайте да говорите – оставете отсрещната страна да поведе разговора. Разгорещеният от страст любовник / любовница може да каже нещо, което съвсем не трябва да чувате.
  • Поискайте директно телефона му и го прегледайте пред него. Това е най – скандалджийският метод, но в някои случаи също върши работа.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *