Участничките в „Мис Армения – 2012“ ужасиха феновете!

кандидатките за мис "Армения 2012"

Претендентките за короната „Мис Армения – 2012“ потресоха почитателите на женската красота. Явно не само в България подобни конкурси винаги са съпътствани със силни спорове и съмнения относно легитимноста на победителките, а и на участничките.

Но този път май интернет потребителите са прави! Съгласно условията на конкурса, ръстът на претендентките за титлата трябва да е поне 170 см и да притежават съответните данни за модел. На пръв поглед всичко си е ок, годините са наред, мерките са супер, но въпреки това с появяването в интернет, снимките на участничките силно разочароваха феновете на женската красота. На официаалния уебсайт на конкурса цъфнаха фотоси на изключителни грозотии, маймуни и каликандзери. За щастие арменските потребителите на социални мрежи с активното си обсъждане на снимките на момичета успяха да принудят организаторите да направят

Адриана Секуличка

по-обстойно сито на кандидатките. Все пак най-красивата арменка ще представя „Мис Армения“ и на международната сцена „Мис Вселена 2012“. В края на краищата, в оспорвания конкурс за “Мис Армения 2012” бе избрана 20-годишната красавица Анна Аракелян.  Да си припомним, че и в България подобни брожения накараха Мис Русе, Адриана Секуличка да върне короната, а и докараха доста безсънни нощи от притеснение на Мис България 2009, Антония Петрова.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *