ТОП женски техники да те съблазни

Или как едно готино маце точи от банковата ти сметка

„Еректин Макс“ – равно удоволствие за двама

хубава жена
Тя знае къде гледат мъжете

Когато бърбориш с някоя красива мадама просто не усещаш как времето лети. А ако тя е супер привлекателна, ситуацията като едното нищо излиза от контрол. Самият ти правиш всичко възможно да намираш нови и нови теми за разговор, лъжеш, приказваш врели – некипели, рискувайки безотговорно своите мъжество и авторитет.

Скорошно проучване в Канада показа, че когато говорят с някоя хубава жена, мъжете са склонни да удължат разговора средно с 4. 5 минути. Опитвайки да направят добро впечатление ангажират мозъка на сто процента, оставайки слепи и глухи за всичко случващо се около (или със самите) тях. Но как, по дяволите става така, че жените толкова лесно могат да ни манипулират?

„Това не е толкова странно, колкото изглежда на пръв поглед. Сексуалният нагон е най – силен и когато мъж бъде привлечен от жена, интуитивно забравя всичко останало, дори чувството за самосъхранение. Мозъкът търси начини за осъществяване на близък контакт и репродукция, а другото просто се изплъзва отстрани”, разкрива д-р Пинг Донг от изследователския център в Торонто.

Внимание! Това не е единственият начин на горещите жени да ви объркат! Ето кои са четирите най – чести техники за манипулация и лов на шаран:

Те замъгляват съзнанието. След купищата лъжи целящи да впечатлят красивата девойка, мъжете срещат огромни трудности да разграничат истината от фантасмагорията няколко седмици по – късно. Оказва се, че нечестното отношение към потенциалната сексуална партньорка действително обърква паметта, а тя чака точно това. След като си заявил, че имаш милиони, за теб не е никакъв проблем да ѝ купиш една малка кола. Можеш да се докажеш, нали?

Умишлено те изнервят и карат да бъдеш нетърпелив. Опитните красавици много добре знаят, че намерението на мъжа е да ги нацелува и след това да офейка. Предугаждайки намеренията намират сигурен начин за блокада, предизвиквайки тотално объркване в жертвата. Нагнетяват огромно напрежение в мозъчните центрове чрез малки реверанси и сподавени обещания, след които не следва нищо. Не се заблуждавайте, че това е някакъв свян или моминска нерешителност – целта е изваждане от равновесие и тотален контрол.

Превръщат те в Робин Худ. Момчетата като цяло са в пъти по – склонни да помогнат безкористно на някого, дори и на непознат скитник. А ако наблизо има привлекателна жена, щедростта им често изненадва самите тях. А какво да кажем, когато самата малка Мими (тоест перспективата за секс) е толкова бедна, че не може да си купи онази красива брошка от златарското ателие?

Подмамват с къси поли и широки деколтета. Дамите много добре знаят как да бръкнат в съзнанието на мъжа. Целта на късата поличка обаче не е да покаже колко стройни са нейните бедра, а да демонстрира формата на ханша и талията – тоест репродуктивния потенциал. Този пореден удар под кръста е последната капка, тотално изваждаща от равновесие разгонения самец и караща го да забрави дори собственото си име.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *