Съществува ли Любов от Пръв Поглед?

За добро или зло – съществува

любов от пръв поглед

Начинът по който сте погледнали партньора си за първи път, може да установи успеха на вашия брак в дългосрочен план, показа ново изследване на Държавния университет във Флорида.

В момента на сватбата 99% от младоженките признават, че се чувстват наистина щастливи и са склонни да се доверяват сляпо на своя възлюбен. Само четири години по – късно обаче 75 на 100 са тотално разочаровани и заявяват, че се чувстват излъгани от инстинкта си. Защото осъзнават, че рицарят на бял кон всъщност е най – обикновен гражданин, който не може да победи великаните с голи ръце.

„Младите съпрузи просто стават подвластни на чувствата и искат да вярват, че отношенията им винаги ще бъдат безоблачни. Това е най – сигурното доказателство за съществуването на любов от пръв поглед, тъй като емоциите на новата връзка вземат връх над разума и хората просто не се преценяват един друг. В крайна сметка се чувстват излъгани в очакванията си”, заявява кандидатът на медицинските науки Джеймс Макнълти.

Как да разберете дали той / тя е за вас?

Ако ви предстои да вземете важно решение и се колебаете, трябва да си спомните едно – единствено нещо: какво помислихте за него / нея, когато се видяхте за първи път. Но тук става въпрос наистина за първия път, дори да не сте се познавали в този момент. Ако вътрешното чувство е отрицателно, значи човекът не е за вас и е нужно да се подготвите. А ако споменът предизвика у вас спокойствие и щастие, значи няма място за притеснения.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *