Съпругът на Анахид Тачева се възстановява след прекаран инсулт

Анахид Тачева

  Бившата тв звез­да Анахид Тачева преминава през един от най-тежките пери­оди в живота си.

 След като екссъпругът й Коста Цонев, за когото се е омъжвала два пъти, си отиде от този свят, вторият й мъж Васил Тачев дъл­го време береше душа след прекаран инсулт в болница „Токуда“.

 Той влязъл в карди­ологичното отделение да му поставят байпаси на сърцето, но през нощта се почувствал зле. Сестрата от реанимацията викнала дежурния лекар, но докато се събере еки­път, за да вземат ре­шение, минало доста време. Известно е, че при инсулт най-важ­ни са първите четири часа, когато съсиреците още не са блокирали напълно мозъка.

Васил Тачев

  В момента Тачев трудно движи дясна­та си ръка и крак, но вече се възстановява и дори успял да се из­прави от леглото, раз­криха не­гови близки. Анахид е доволна, че най-лошият период от забо­ляването вече е пре­минал. Миналата сед­мица тя се появи на погребението на Хачо Бояджиев във видимо добро настроение. Те­левизионният лъв из­дъхна при горе-долу аналогични обстоя­телства, когато след лекарска интервен­ция получи инфаркт

 „Не страдам за Хачо, защото живя добре и умря без да усети. Той беше строг шеф.

 Много ни се караше но ни научи на профе­сионализъм“, хвали го неостаряващата гово­рителка. Въпреки жи­тейските катаклизми и отминалите години, Ани е запазила строй­ната си фигура, а ко­жата на лицето й е пер­фектна. 

И досега в кулоари­те на „Сан Стефано“ за нея се разказват всевъзможни истории. Някогашните шефове телевизията напри­мер я ревнували, когато били гаджета с Васко, и дори отказали да го пуснат на „Златният Орфей“, когато тя била водеща. 

Днес синът й Митко също прави телеизионна кариера, а дъщерите й живеят в странство.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *