Стоян Стоянов – Златния излиза под гаранция!

Стоян Златния – лидер на поколенията!

Стоян Стоянов – Златния е зад решетките, заради обвинение в склоняване към проституция на малолетни и непълнолетни. Скандалният бохем бе закопчан преди близо единадесет месеца, сега магистратите го освобождават срещу парична гаранция.

Според показанията на свидетелите срещу бонвивана, той бил сводник и скланял непълнолетните девойки, прехласнали се по неговата осанка към проституция. Скандалните разкрития посочват, че сред неговите жертви имало и 13- годишни девойки.

Въпреки своята преклоннна възраст, 62- години, човекът си падал по млади момиченца, сочат свидетелите. Златния с настървение се мятал на девойките, като чичкото искал малолетните му любовници да са девствени. Застаряващият плейбой стана хит в публичното пространство преди година и половина.

Стоян Златния

И често присъстваше на всички култови партита в столицата, а пурата и дванадесет годишното му уиски бяха част от неизменния му имидж на селски бек. Но според жената, с която живее на семейни начала Цвети, Стоян е вкаран невинен в ареста, по скалъпени обвинения.

Те били подхвърлени на прокуратурата от майката на едно момиче, което го изнудавало за 10 000 лева, след като не успяла да измъкне и стотинка от Златния. В момента Цвети, спешно издирва пари за гаранцията.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/jpBp94X0aAE

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *