Първанов и Зорка лишени от прислугата си – пак живеят обикновенно

Бившият президент Георги Първанов и съпругата му Зорка

  Георги Първанов заживя като съвсем обикновен гражданин и вече не се радва на специалните екстри, които му носеше президентската служба. Бившият държавен глава и жена му Зорка спокойно могат да минат за елегантно облечено учителско семейство, ако не беше луксозният мерцедес на НСО.

Той е на разположение на фамилията от съображения за сигурност, но така ще е още едва няколко месеца.

Бившата първа двойка на България е лишена от прислугата си и Първанов и Зорка се налага сами да извършват всички дейности в бита си. Експрезидентшата готви и мъкне пазарски чанти от кварталния супермаркет като редова домакиня. Единствено за почистването на панелния апартамент е наела жена, която да й помага два пъти седмично.

Първанов и Зорка вече не могат да разчитат на слуги, които да ги обслужват

 Първанов също се натоварва с доста непривични за един президент дейности. Той бе забелязан преди ден от папараци да носи сам куфарите си пред блока в столичния квартал „Красна поляна“. Вместо да разчита на охранители и слуги, бившият държавен глава свали няколко тежки чанти от служебния „Мерцедес“ и ги нарами по пътя към апартамента си, помещаващ се чак на 13-ия етаж.

Първанов и жена му, изглежда, се прибираха от дълъг празничен воаяж около 24 май и носеха доста обемисти куфари. Наложи се силната половина от двойката сам да пренесе всичките пътни чанти, а Зорка се погрижи само за закачалките си с тоалети. Съседите пред блока коментираха, че Първанови вероятно са пътували надалече с толкова много багаж. „Може и в Европата да са били и затова ги нямаше никакви около трусовете в Перник“, оживено обсъждаха комшиите от „Красна поляна“.

Те не пропуснаха да обсъдят и външния вид на Зорка, която изглеждаше доста повехнала и уморена. Бившата първа дама слезе от колата с торбички под очите и без капка грим и буквално шашна съседите си с изтормозеното си лице. Мнозина дори се зачудиха дали не е пипнала някоя настинка по време на пътуването, но докато коментираха въпроса, Зорка и Първанов се шмугнаха във входа и секнаха комшийската раздумка.

 

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *