Предколедна диета детокс на Бионсе

За разлика от родните пишман – звезди, които по право измислят само простотия след простотия, американският супер идол Бионсе за пореден път призова милионите си фенове да водят здравословен начин на живот.

Бионсе на предколедна диета

В личния си сайт тя публикува вчера своята традиционна предколедна диета за цялостно прочистване на организма и заяви, че с мъжа си Джей – Зи минават на вегетариански режим. До Коледа.

„Малко трудно ми беше да науча Джей – Зи на здравословен живот, но в крайна сметка няма смисъл да се мъчиш. Натоварването при мен е огромно и ако не помисля за здравето си, дълго време няма да ме бъде. Храненето е в основата на всичко, а правилната диета може да пребори не само затлъстяването, но и стреса”, сподели Бионсе.

В продължение на цели 22 дни, звездното семейство ще живее без месо, като основно ще консумират зеленчуци, яйца, плодове и пълнозърнести храни. Разбира се, Бионсе се храни под ръководството на опитен диетолог, който се старае да я обезпечи с всички необходими есенциални вещества.

Певицата разкрива още, че когато за първи път преминала на вегетарианска диета преди години, в първия момент изпитала силен шок. Тогава експертите я посъветвали в началото да раздели деня на две – до 18:00 часа без никакво месо и млечни продукти, след това може. Така успяла да пребори старите навици и да се прероди за ново начало.

Горещо! Кадри от новия календар за 2014 г. на Бионсе:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *