Как да имаш 10 любовници и да останеш честен

Помните ли как в „Дами канят” Стефан Данаилов въртеше любов с 10 жени наведнъж и нито една не му се сърдеше? Ако досега сте си мислели, че такова нещо може да стане само на филм, жестоко се лъжете. Прочетете следващите съвети и самите вие ще имате неповторимата възможност да осъществите мечтите си без да стигнете до развод.

„Еректин Макс” – Неограничени възможности за всеки истински мъж

секс и семейство

Никога не лъжи

Да лъжеш една влюбена жена е изключително грозно, но нека за секунда да оставим моралните съображения настрана. Имайте предвид, че по – голямата част от дамите трудно могат да бъдат излъгани от мъж, особено когато става въпрос за изневяра на постоянен партньор. А ако веднъж тръгнете по кривия път, ще се налага да лъжете отново и отново, докато накрая сами се оплетете като пиле в кълчища. Жените уважават смелостта, дори когато е неприятна за самите тях. Казано с други думи бъдете честни, но и подготвени за ответния отговор.

Не вярвайте на скептиците

Мечтаеш за секс с много жени и в същото време искаш да запазиш връзката си? Да, по – голямата част от хората ще ти кажат, че това е невъзможно. Не им вярвайте и накарайте енергийните вампири да погледнат истината в очите. Защото винаги има алтернатива, но все пак и вие помнете, че компромиси се правят от двете страни.

Намерете дамата на вашето сърце

Когато решите да се обвързвате помислете добре – тази жена подходяща ли е за вас, разбирате ли се с нея, обичате ли я наистина? Защото задълбочените отношения не са само сигурност и удоволствие, а преди всичко огромна отговорност – към себе си и към нея. Ако животът ви ще бъде изпълнен с дрязги и скандали, нещата сякаш се обезсмислят, а идеята да си имаш любовница по 24 часа на денонощие просто не е достатъчна.

За нея бъди мъж с главно М

Когато жената е очарована от партньора си, тя е склонна да прости дори изневяра. Колкото и да се криви, цупи и сърди, ако се държите добре с нея и непрекъснато доказвате дълбочината на чувствата си, за нея ще бъде по – лесно да преглътне вашата забежка. Когато съпругата знае, че е обичана, няма да приеме залитанията ви като лично поражение.

Докажете, че държите на нея

Тук е мястото, на което много хора се объркват. Повечето си мислят, че да правиш секс с много жени означава да обръщаш еднакво внимание на всички. Не, това не е така. Всяка връзка е отделна. А към твоята съпруга следва да си най – внимателен и всеотдаен, свързан и ангажиран. Дори новата ти да е същинска тигрица в леглото, тя все още не е майка на твоите деца.

Не говорете, докато тя не попита

Този съвет звучи малко в разрез с всичко казано досега, но е изключително важен. Понякога е достойно да премълчиш нещо, за да не нараниш другия до себе си. Ако тя няма съмнения и забежките по фланга не пречат на съвместния ви живот, най – добре е да си мълчите и то до последно. Представете си как ще се почувства жената, ако се приберете и се похвалите, че днес сте гътнали поредната бройка. Но ако тя има съмнения и ви попита, признайте си честно и почтено.

Друга успешна техника е леко да извъртите нещата. Може да споменете, че просто сте имали лек флирт с колежка например, но не сте стигнали до края (всъщност вие си знаете какви сте ги свършили). А ако съпругата някога разбере цялата истина ще бъде подготвена и няма да приеме толкова тежко нещата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *