Какъв тип любовник си?

Експертите казват, че съществуват шест основни типа любовници. Понеже видът се променя с течение на времето, да познаваш стила си е особено важно, тъй като това би могло да те предпази от сериозни неприятности и разочарования в бъдеще. Осъзнавайки собствените грешки и преимущества, ще имате реален поглед върху ситуацията и не ще позволите да ви изненадат.

какъв тип любовник си

Романтик

Обичаш, обожаваш да си влюбен. Склонен си да изпадаш в захлас от всяка физическа промяна в партньора си, особено ако е в положителна насока. Внимавай, защото романтиците са сред тези, които изпитват най – горчиви разочарования след време.

Математик

Имаш твърди критерии по отношение на партньора си и не възнамеряваш никога да ги промениш. Донякъде това е хубаво, защото знаеш какво искаш. Лошата страна е, че обичаш да оказваш натиск, за да осъществиш своя собствен идеал и в определен момент може да се стигне до тежки недоразумения с другата страна. Не забравяй, че за любовта стандарти няма.

Обсебващ

Искаш партньора ти да е непрекъснато до теб, всяко негово самостоятелно излизане предизвиква купища тревоги, нерви, понякога и скандали. Тревожиш се за най – малкото нещо, дори да сте заедно от години. Внимавай със своята арогантност, защото на другия просто може да му писне и да ти посочи вратата.

Щедър

Такъв тип обичайно дава повече, отколкото получава. В един момент обаче открива, че всичко похарчено (пари, любов, чувства, нерви и прочие) е отишло на вятъра. В такава ситуация болката е огромна, защото просто разбираш, че са те използвали.

Играч

Не спира да се оглежда за нови тръпки, дори да има семейство с 3 деца и любящ партньор. Такива са трудни за овладяване, защото шавливите им очи могат да изиграят лоша шега във всеки момент. Трудно поддържат дългосрочни отношения.

Приятелят

Трудно разграничаваш къде свършва приятелството и започва любовта. Донякъде това е хубаво, но все пак … Просто един ден стоиш и си мислиш, че вече от 8 години си с него / нея и може би на това точно се вика любов. Като цяло партньорът ти може да бъде спокоен, дори в дългосрочен план.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *