Какво става с Мария Игнатова? Вижте как изглежда!

Мария ИгнатоваМария Игнатова се е състарила ужасно и никакъв грим не може да прикрие бръчките й на екран.

Снощи в „Господари на ефира“ тя протегна глава да направи муцунка и изведнъж лъсна шията й, която буквално се е сбабичосала. Освен жили и изпъкнали вени, се виждат сериозни вдлъбнатини, които я карат да изглежда по-възрастна, отколкото е, забелязаха зрителите.

Според тях, една от причините  актрисата да изглежда така, е манията й да бъде слаба. Тя не само се поддържа от диети и не хапва почти нищо, но и по цял ден я кара само на кафета и цигари, издават от екипа. За тях е цяло чудо, че Игнатова не е рухнала физически, тъй като е по-кльощава и от адреналинките, но за сметка на това е два пъти по-голяма. Но Мария продължава да се инати и не иска да сложи и половин килце върху немощната си снага.

Мария Игнатова сбръчканаДругата причина е раздялата й с Рачков. Неведнъж партньорът й я хващаше в изневери, но й прощаваше. Сега обаче не прости и тя се премести при любовника си. Папараци я хванаха как се прибира с пълни торби от пазар, но не ги носи в апартамента при Рачков, а на съвсем друго място.

Най-вероятно новата любов я  изморява и натоварва, не е лесно хем да си влюбен и да поддържаш огъня в леглото, хем да си от сутрин до късна вечер на работа.

И докато лицето все пак успява да го опъни с разни докторски трикове, то шията я издава, че не е в първа младост и трябва да качи някой килограм, за да заприлича на човек.

Прекалено слаба не значи прекалено красива, критикуват я фенките й.

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *