Изглежда, че наистина има нещо, в начина по който жените се движат!

изкусителка

Изследване доказа, че мъжете могат да забележат кога жената е най-фертилна, само като я гледат как върви. Движенията й докато танцува са също показателни, но начинът, по който върви давал най-голяма информация.

Точно какъв е сигналът, остава все още неясно, но вероятно е полюшването на бедрата, казват германски учени.  Повече от 40 години, след като Джордж Харисън написа песента ‘Нещо” за Бийтълс, изследователите от Университета в Гьотинген са на път да открият, че наистина има нещо в начина, по който Тя се движи. 48 млади жени били заснети как се движат нагоре надолу по права линия и танцуват 30 секунди. Процесът бил проведен два пъти- единия, когато са най-фертилни, а другия- когато

по походката ще ги познаете

шансовете да забременеят били най-ниски. 200 мъже били помолени да изгледат клиповете и да кажат, кои движения са най-привлекателни. Резултатите ясно показали, че когато жените са най-фертилни, тогава има нещо в движенията им, което привлича много. Според учените, тук се касае не толкова за скоростта на походката, а за движенията на бедрата и тяхното полюшване. Преди това, учените били анализирали кои от мъжките движения при танц са най-атрактивни за жените. Най-добрите танцьори показвали разнообразие в движенията и техния мащаб, което на жените показвало креативност и силно, гъвкаво и здраво тяло. Прекалените извивки, както и маханията с ръце и крака не привличали жените.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *