Евро 2012: Италия – Англия! Иде битката на лошите момчета !

Марио Балотели

Евро 2012 се подготвя за едни от най- яростните конкуренти на турнира до този момент- Уейн Руни срещу Марио Балотели. В синия ъгъл е италианският нападател Бало, чиято сприхавост е конкурирана само от таланта му.

В белия ъгъл е Руни, за който нацията се моли да е обуздал буйния си нрав. Италия е в очакване на двамата да се сблъскат, след като Англия спечели в група Д пред фаворита Франция. Сега по италианската преса е пълно със заглавия като : „Имаме Руни“. Оттам наричат мача в неделя битка между лошите момчета и добавят, че това ще е историческа среща за Балотели, който миналата нощ беше предупреден от

Уейн Руни

съотборника си Даниеле Де Роси, че е време да порасне. Споед Де Роси, ако Бало иска да порасне, той трябва да се научи да приема провокациите и трудните ситуации. „ Има много скандали и приказки около него, защото е много млад, силен, играе за голям клуб и има много талант. Но той свиква със скандалите и прави грешки както на терена, така и извън него. А е негова отговорност да ги поправя”, казва Де Роси.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *