Деян Донков и Радина крият колекция с домашно п*рно!

Деян Радина бременнаДеян Донков и Радина Кърджилова крият таен живот, за който никой не подозира.

Новоизлюпеният режисьор започнал да трупа опит в снимането първо вкъщи, когато с половинката му си правели  домашни по*но филмчета. Той използвал факта, че милата, срамежлива и на външен вид флегматична Радина, всъщност била истински динамит в леглото.

В ранните години на любовта им, още като влезели у дома, падали всякакви задръжки. Двамата се прибирали пияни, често и дрогирани, и се отдавали на буйни страсти в кухнята, в хола, в банята, а често и си уреждали романтични срещи в спалнята. Донков бързо усетил, че в сцените имало много страст и чар и започнал да ги записва на лента. Любимата му нямала нищо против и след като изиграели последния етюд, често сядали в леглото и се наслаждавали сами на себе си на екрана.

Постепенно двамата се сдобили с голяма колекция от специални сцени и я носели в телефоните си, за да им е под ръка винаги. Особено в периода, в който се биеха, караха се и се разделяха, всеки носеше късче от другия със себе си и точно тези, зачервени до горещо кадри ги карали бързо да се отсърдят и да се хвърлят зажаднели в обятията си.

Радина бебеСлед раждането на сина им Христо обаче, и двама отрезнели. Първо изтрили филмчетата от телефоните си, за да не попаднат в злонамерени ръце, които да ги пуснат в интернет.

Голям резил щял да стане, ако детето им след врме се натъкне в мрежата на това, което са вършели баща му и майка му. Те прибрали колекцията на сигурно място и пак от време на време я гледали, колкото да подсилят страстта.

Донков пък спрял да снима креватните им подвизи.

„Вече съм по-улегнал. Имам семейство, бебе, не върви да се правя на воайор“, споделял той с приятели и хуквал да купува памперси или адаптирано мляко. Пред други пък признавал, че никога не се е чувствал по-щастлив, откакто Радина и малкия Христо са в живота му.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *