Голи цици заливат плажовете на Варна!

нудисти

Плажуващите на варненските плажове се обявиха против ширещата се голотия по плажовете. Пуританите се жалват, че плажовете им се видиш ли, се превърнали на нудистки, а малките деца, растели с убеждението, че да се появяваш на обществено място чисто гол, си е нещо нормално, тревожат се възрастните жители на Варна.

Освен това, вече не знаем на кой плаж да идем, навсякъде изкачат голи – продължават те и искат да се върнат натуралистите в нудистките плажове. Хайде, нищо против събирането на тен по монокини, ама да си развяваш и оная работа на плажа, вече е прекалено. Нали плажът е обществено място, няма ли санкции, цъкаше от яд баба. Възрастната жена бе смутена от голотиите и от

Навсякъде цици

неизпълнимата задача, да даде адекватно обяснение на любознателния си внук относно разликите в пола, с който бе на пясъка. Шефът на общинската управа по „Управление на сигурността и контрол на обществения ред” Стойчо Бакалов, призна че много от плажуващите  нямали елементарна плажна култура. Но не се ангажира със санкции за непристойно поведение. А концесионерът на  централния варненски плаж „Лазурен бряг 91” напомни, че законът дава право на всички за достъп до плажовете. Но си призна, че все пак би трябвало да има спазване на някои етични норми и граници.

ВАРНА,МОРЕТО,ГОЛИТЕ ЖЕНИ:

http://youtu.be/VdiLdmbXFbw

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Голи цици заливат плажовете на Варна!"

  1. янко витанов   03.08.2014 at 11:46

    скъпи нудисти да се видим голи на бира и цаца да открием сезона!има ли нуди компании от враца?-0877667752 бате дарко яни витанов и техните приятели краси и станчо ви чакат по парфюм!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *