Бившият национал Емил Кременлиев залюби танцьорка от Варна

Емил Кременлиев

 Бракът на бившия футбо­лист приключи безславно, след като с Таня не успяха да го спасят след няколкогодишни скандали и семейни войни. Двамата се обвързват пред държавата и пред Бога през 1992 г., когато Кременлиев е в раз­цвета на своята кариера. Животът им тръгва по мед и масло  – млади и щастливи са, Емил печели достатъчно, за да подсигури комфорт за семейството си. А радостта им става пълна, когато скоро след сватбата се ражда и първият им син – футболистът го кръ­щава на баща си Георги. Осем години по-късно семейството набъбва с още едно момче – Нико­ла. След което доверието между съпрузите изчезва, а ревността на Таня лека-полека започна да руши щастието в домашното огнище.

Емил Кременлиев и бившата си жена Таня

  Край симпатичния Кременлиев обожателки никога не липсват. Това започва да дразни Таня и драмите от ревност изпе­пеляват чувствата между двамата. Преди четири години жесток скандал окончателно слага край на любовта в семейство Кременлиеви. До Таня достига клюка, че мъжът й е забърсал поредната любовница. Нервите й не издържат и в пристъп на ярост съпругата започва да мята вещи и покъщнина през балкона на жилището им. Като по чудо сцената на ревност не взима човешки жертви пред оживения по принцип блок. Не след дълго бившият национал осъзнава, че с брака му е свършено.

 С Таня се разделят, без обаче да подават молба за развод.

 „Сега всеки от двамата си има свой живот. Емил е щастлив с новата си при­ятелка – Росица Деянова. Запознаха се в столично заведение“, разкриват приятели на Кременлиев. Новата му изгора си изкар­ва хляба като танцьорка. Засега двамата нямали планове за сватба, още повече че ексзащитникът все още се води семеен. Но пък нищо чудно скоро да се сдобие с още едно дете.

 „Емил е грижовен баща. Георги го наследи в про­фесията му, играе в „Сла­вия“. Малкият Никола не тренира нищо“, допълват агентите ни.

 Кременлиев и Росица си паснали чудесно по характер. Варненката споделяла интересите и хобитата на футболиста. Емил я научил на лов и риболов. Двамата често можели да бъдат забе­лязани в комплект край столичните рибарници.

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Бившият национал Емил Кременлиев залюби танцьорка от Варна"

  1. Жоро   18.05.2012 at 16:25

    da e jiw i zdraw, dobro momche e

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *