30 цигани млатиха трима полицаи в Бяла Слатина!

полицаи пострадаха след нападение от роми

Онзи ден група роми нападнали и пребили трима униформени, заради конфискуван микробус в Бяла Слатина. Случката се разиграла около 20,40 часа.

Тогава полицейски екип от трима служители е отишъл на проверка по сигнал за незаконна сеч. В района на „Янчов геран“, в землището на село Враняк, ченгетата заварили микробус марка „Мерцедес“, накачулен с близо 4 кубика дървен материал.

Служителите на реда откарали микробуса и веществените доказателства – дървата до стопанския двор на кооперация в селото, но само няколко минути след това група от тридесетина цигани нахлули в двора и почнали саморазправа с униформените. След това се качили на возилото и отпрашили към махалата си.

нелегалната сеч опосква горите на България

На другата сутрин държавните органи задържали четирима от бандата, участвали в атаката. Мерцедесът също е намерен на улица в квартал в Бяла Слатина.

В момента продължава работата по търсенето на другите участници в нападението над полицаите. Това не е първият случай на подобно нападение, преди време дори се налага да идва дори жандармерия, за да опази от ромите имуществото на затворен завод.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/AHOAD9gWxs8

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *