Чеци, подсъдимият за убийството на Яна: Ще осъдя държавата!

Николай Русинов - Чеци

  Да осъди държавата за много пари се точи подсъдимият за убийството на Яна Кръстева, която бе открита изнасилена и убита в Борисовата градина. Тези дни се навършиха 2 години от трагедията.

Николай Русинов – Чеци е в ареста и съдът не го пусна да излезе на свобода, въпреки че обвинението срещу него виси на косъм, който не е негов. Вещественото доказателство в ръката на момичето е от друг, неизвестен човек, сочи последната експертиза по делото.

Друг косъм, този път от Чеци, е открит на корема и. Според защитата на Русинов той е правил с*кс с нея доброволно, оставил я в храстите да спи, а след това други и неустановени по делото лица, за които говори прокуратурата, са я убили.

Яна Кръстева

Чеци бил категоричен пред близките си, които му ходят редовно на свиждане, че е невинен. „Аз съм изкупителната жертва на некадърната полиция, която не успя да открие извършителя“, категоричен бил Николай Русинов. Той възнамерявал да съди прокуратурата, задето се връзвала на номерата на ченгетата, които първо го арестуваха, после го пуснаха, а след няколко месеца отново го посочили за убиец.

Напук на твърденията, че Чеци си падал по некрофилска литература, в следствения арест той четял предимно книги по право и юридически томове.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *