Съпругът на покойната сестра на Илия Павлов прибира богатството й

Славка Найденова и вторият й съпруг Филип на сватбата си

  Две години след двойното убийство на сестрата на Илия Павлов и сина й Пол, екзекуторката Наталия получи доживотна присъда. Вече е задействана и процедурата със завещанието на Славка Найденова.

Приживе 41-годишната сестра на боса на „Мултигруп“ направила волеизявление в полза на единственото си дете, родено от брака й с негъра Лестър. Мулатчето тя посочила като свой наследник, но понеже то загина с нея, цялото имане сега е в ръцете на вдовеца й Филип.

Славка Найденова със сина си Пол Уилсън

Къщата на ул. „Хановер Корт“ 4501 в американското градче Дейл Сити, където бяха заклани с 50 удара с нож Славка и 8-годишният й син Пол Уилсън, в момента се дава под наем. Имотът от 1800 кв.м, който разполага с три спални и две бани е обявен в интернет сайта www.penfedrealty.com под номер PW7311907 за 1600 долара месечно. Вече година и половина обаче никой не проявява интерес към наемането му.

Бащата на Славка Найденова и Илия Павлов – Павел Найденов, изобщо не знае, че къщата, в която бяха екзекутирани дъщеря му и внукът му, е извадена на пазара за недвижимост.

Имотът бил с много тежести и ще бъде трудно ще бъде продаден. Ипотекиран е, има и други дългове, които са останали след смъртта на Славка, заявява почерненият баща. След кончината на дъщеря си той е прекъснал отношенията с вдовеца й Филип, който отново се върнал при предишната си жена в Испания.

Убийцата Наталия Уилсън

Според щатски брокери цената на дома на Славка е около 200 000 долара. Найденова и първият й съпруг Лесли купили имението преди 12 години за $ 150 000, но сега подобни сгради се търгуват за повече.

След зверското клане в „кървавата къща“ на ул. „Хановер Корт“ съседите на Славка масово започнали да разпродават и своите домове. Мястото е добило печална известност и отблъсква потенциалните купувачи и наематели.

Двойното убийство в малкото американско градче разтърси цял свят през февруари 2010 г. Двата трупа – на Славка и сина й, бяха намерени от Филип. Същия ден той имал уговорка със съпругата си да я прибере с колата от спирка на метрото.

След като Найденова се забавила, Филип отишъл в дома им и се натъкнал на окървавените трупове. Доведеният му син Пол лежал с прерязано гърло до тленните останки на майка си. Впоследствие рускинята Наталия призна, че е извършила чудовищното убийство от ревност. Тя се дразнела, че съпругът й ходел при бившата си жена Славка, за да вижда детето им.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *