Подземният бос Демби – свидетел срещу заплащане

Димитър Вучев-Демби

  Скандалният гангстер Димитър Вучев-Демби сериозно е закъсал с парите, говори се из подземните среди на София. Той е един от известните наркобосове в столицата, които се отървават от враговете си, ставайки свидетели срещу тях, като за услугите им заплащат немалко пари.

Говори се, че Вучев бил забелязан наскоро в компанията на прокурор и две ченгета. Според достоверен източник той твърдял, че възнамерява отново да стане свидетел понеже имал спешна нужда от пари.

Демби успя да си издейства оправдание за стрелбата срещу Илиян Варсанов, като това не е единствения му келепир от близостта с прокурори и ченгета. Преди присъдата по делото на Баретата, където той е основен свидетел, Вучев беше арестуван, според мълвата за да го предпазят от отмъщение и да бъде на сигурно. Веднага след края на делото „Баретата“ Демби е пуснат тихо-мълком от ареста. След това го оправдават и за стрелбата срещу Варсанов.

Както самият Демби признава, Златко Баретата е осъден благодарение на неговите лъжи. Вучев дава показания и срещу авера му Антон Савов-Мамата. Съдебното дело срещу него за разпространение на наркотици е прехвърлено от градския в специализирания съд, защото съдийката по него Мирослава Тодорова беше уволнена след натиск от Цветанов.

Според достоверни източници от кримисредите Демби разчитал чрез показанията си срещу Баретата и групата му да разчисти територии за наркобизнеса си, но останал доста неприятно изненадан. Той вече бил аутсайдер и никой на улицата не му се подчинявал. Вместо това нови наркобосове вече били завзели териториите в София, а „чичо Демби“ останал на сухо.

Така той разчитал единствено на това че е сред дежурните свидетели на МВР и прокуратурата, които са готови срещу протекции и пари да говорят срещу всеки, дори и да не го познават лично.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *